خبرهای ویژه

 

 

بازداشت رییس یک پالایشگاه و یک مدیرارشد وزارت رفاه در ارتباط با اغتشاش

 


خبر آنلاين : شبکه اصلی هدایت و مدیریت اغتشاشات خیابانی برنامه‌های خود را به گونه‌ای طراحی و پی‌ریزی کرده که علاوه بر تنش‌های بیرونی، در داخل ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی نیز تشنج آفرینی کرده و اعتصاب عمومی کارکنان را موجب شوند.
روزنامه ایران نوشت:از جمله افراد این شبکه در وزارت نفت و وزارت راه و ترابری، شخصی به نام «م» مدیر یکی از پالایشگاه‌های کشور و همچنین یکی از مدیران ارشد وزارت راه نیز پس از دستگیری، اعترافات گسترده‌ای را درباره چگونگی اقدامات و دامن زدن به ناآرامی ها در ادارات تابعه وزارت نفت و وزارت راه انجام داده‌ است.

 

 

 

روزنامه دولت: برای انقلاب مخملی به ستاد میرحسین پول داده اند

 


سیاست > انتخابات - روزنامه ایران ادعا کرد بیگانگان به ستاد انتخاباتی میرحسین پول پرداخت کرده اند.

این روزنامه دولتی بدون ذکر منبع نوشت:مدیر اجرایی «بنیاد دموکراسی ایران» تصریح کرده که میلیون‌ها دلار طی دهه اخیر برای ایجاد انقلاب رنگی شبیه به اوکراین، با آموزش فعالان سیاسی در ایران هزینه شده و برخی از پول‌ها ظاهراً به دست گروه‌های حامی موسوی رسیده است که روابطی نیز با سازمان‌های غیردولتی خارج از ایران داشته اند. وی اضافه کرده که «مخالفان در یک اقدام بی‌سابقه از زمان انقلاب 1979 ایران، شجاعت، مقاومت و قدرت مردمی را علیه دولت نشان دادند.»

 


لیست تغييرات مديريتي در وزارت نفت طی روزهای آینده
 


بعد از اعلام تغییرات در برخی شرکت‏ها و سازمان‏های تابعه، در روزهای آتی برخی دیگر از مدیران نفتی تغییر یا جابه‏جا خواهند شد.

خبرنگار ثانیه
‏نیوز مطلع شد که عزيزالله رمضاني معاون كنوني وزير نفت در امور گاز، علي بهشتيان مديرعامل شركت پتروايران، غلامحسين حسن تاش از مسوولين و مشاورين موسسه مطالعات بين المللي انرژي، علي كاردر رئیس ستاد ویژه اصل 44 شرکت ملی نفت ایران، علي وكيلي مديرعامل شركت نفت و گاز پارس، هرمز غلاوند رئيس سازمان زمين شناسي مناطق نفت خيز جنوب و.. از جمله افرادی هستند که در لیست تغییرات وزارت نفت قرار دارند.

علي وكيلي از افرادی است که همراه بيژن زنگنه به وزارت نفت آمد و با اینکه در لیست تغییرات قرار دارد رایزنی‏های وسیعی را جهت تصدی وزارت نفت آغاز کرده است.

وزیر نفت از سال گذشته با معیارهایی مشخص، تیمی را مامور بررسی کارایی مدیران و معاونین صنعت نفت و میزان سلامت مالی جهت تغییر یا جابه‏جایی آنها کرد که این تیم اخیرا نتایج خود را در اختیار غلامحسین نوذری قرار داده است که با توجه به بررسی‏های کارشناسی این تیم، افرادی را عزل و افرادی را به دلیل کارایی یا عدم آن، ارتقاء یا تنزل خواهد داد.

بر اساس گزارش خبرنگار ثانیه‏نیوز، از هفته اول تیرماه تا روز گذشته، مدیر امور مالی شرکت ملی نفت ایران، مدیرعامل جدید شرکت پایانه‏های نفتی ایران، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، مدیر عامل شرکت حفاری شمال و رئیس بازرسی شرکت ملی نفت ایران تغییر کرده‏اند.

همچنین سيد محمود محدث مدير امور اكتشاف شركت ملي نفت و كرباسيان رئيس هيات رئيسه صندوقهاي بازنشستگي و رفاه كاركنان صنعت نفت تغيير كردند.

به گزارش فارس مهدي كرباسيان رئيس هيات رئيسه صندوقهاي بازنشستگي و رفاه كاركنان صنعت با حكم سيف الله جشن ساز تغيير كرد.

پیش از آن هم اكبرتركان معاون برنامه ريزي وزير نفت و محمدرضا نعمت‏زاده معون وزیر نفت به دلیل مسایل مالی و ارایه گزارشات غلط از سمت خود عزل شده بودند.

نگاهي اجمالي بر اتفاقات روزهاي اخير وزارت نفت نويد دهنده آينده اي روشن تر از قبل و دادن فرصت به نيروهاي تازه نفس تر و در عين حال مجرب و كارآمد براي تغيير است و اين مي تواند نگاه‏ها را به خصوص در مورد نيروي انساني وزارت نفت به عنوان كليدي ترين عامل خود اتكايي دراين صنعت رو به پيشرفت، به افقي روشن رهنمون سازد.

 

 

سردبیراعتمادملی پاسپورت ندارد که به خارج رفته باشد



خبر آنلاين : یکی از روزنامه های جناح راست مدعی شد محمد قوچانی سردبیر روزنامه اعتماد ملی که در بازداشت به سر می برد، اعتراف کرده است برای آموزش براندازی نرم به یک کشور عربی سفر کرده بود.
روزنامه اعتماد با درج این نقل قول افزود: این در حالی است که وی پاسپورت ندارد و تا به حال به هیچ کشوری سفر نکرده است.
 

 

۱۳۸۸/۰۴/۱۰  
مهدی کروبی: این دولت را مشروع نمی دانم

 


مهدی کروبی روز سه شنبه در بيانيه ای گفته است: دولت برآمده از روند برگزاری انتخابات را دارای مشروعيت و مقبوليت نمی داند.

مهدی کروبی، يکی از نامزدهای اصلاح طلب در انتخابات رياست جمهوری، در بيانيه خود خطاب به مردم تصريح کرده است:«با ساز و کاری که قبل از انتخابات و توسط دولت و شورای نگهبان و برخی نهادهای عمومی انجام شده و نيز نحوه اجرای انتخابات و دخالت های دولت و نمايش شکايت پذيری و بازشماری آرای شورای نگهبان و وقايع بعد از آن را عاملی در جهت باطل بودن انتخابات می دانم و بر همين اساس دولت برآمده از آن را دارای مشروعيت و مقبوليت نمی دانم و در هيچ برنامه ای از جمله تنفيذ و تحليف آن شرکت نخواهم کرد».

آيت الله احمد جنتی، دبير شورای نگهبان، روز دوشنبه در نامه ای به وزير کشور جمهوری اسلامی ايران، اعلام کرد که صحت دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری تاييد می شود و به اين ترتيب محمود احمدی نژاد برای چهار سال ديگر رييس جمهور ايران خواهد بود.

مهدی کروبی و ميرحسين موسوی، ديگر نامزد اصلاح طلب، به دليل آنچه که تخلفات گسترده در روند انتخابات رياست جمهوری خوانده اند، خواستار ابطال اين انتخابات بودند. اما آيت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، هرگونه امکان تقلب در انتخابات را رد کرده بود.

مهدی کروبی در بيانيه خود گفته است که رايزنی هايی برای ابطال انتخابات انجام داده است، ولی اين تلاش ها در برخی از موارد بی نتيجه بوده است.

آقای کروبی درباره رايزنی های خود نوشته است:« هيچ فرصت متصوری همچون تماس، رايزنی، مکاتبه محرمانه با مراجع دينی و شخص رهبری و هر شخص حقيقی و حقوقی تاثيرگذار ديگر غفلت نکرده ام و صادقانه به شما می گويم که آنچه در توانم بوده است را انجام داده ام، هرچند که در مواردی قرين توفيق نبوده است».

مهدی کروبی در توضيح دلايل خود برای نامزدی انتخابات رياست جمهوری گفته است:« ما برای تغيير آمده بوديم،گرچه نيروهای غيبی و ظاهری مانع از تغيير در قوه مجريه شدند. با اين همه فراتر از اين تغييری در شرايط کشور و روحيات جامعه و آگاهی مردم بيش از آنچه تصور می شد، صورت گرفت و اذعان می کنم که اين تغيير به مراتب فراتر از تصميم من بود».

مهدی کروبی گفته است:«با چکمه و باتوم به جان و مال مردم هجوم بردند، صدها نفر سازماندهی شده به خوابگاه دانشجويان حمله کردند و قلب دختر جوان را با گلوله شکافتند و از پشت بام مسجد با يونيفرم مردم را به گلوله بستند و صدها نفر را در خانه و خيابان دستگير کردند و تا سر حد مرگ کتک زدند و چه زشتی هايی که در کلام در حق آنها روا داشتند.»

اعلام نتيجه انتخابات رياست جمهوری توسط وزارت کشور در ۲۳ خردادماه به تظاهرات صدها هزار نفر در خيابان های تهران و برخی از شهرهای ايران منجر شد و تا کنون کشته شدن حداقل ۲۰ نفر در جريان درگيری ها با پليس تاييد شده است.

آقای کروبی در خصوص راهکارهای خود پس از تاييد انتخابات رايست جمهوری توسط شورای نگهبان گفته است:«من به سهم خود برای هرگونه همکاری با افراد و گروه های سياسی تحول خواه در اين مقطع حساس که به نظر می رسد «جمهوريت» در کنار «اسلاميت» و «ايرانيت» در خطر است، دست همکاری و تشکيل جلسه واحد تحول خواهی و حرکت و تغيير را دراز می کنم و از همه شخصيت ها و گروه های مختلف که به انديشه امام وفادارند، دعوت می کنم به اين امر عظيم اقدام کنند».


اين نامزد انتخابات رياست جمهوری گفته است:«مهدی کروبی تا آخر عمر پای اين مردم و انقلاب اسلامی ايستاده است و تمامی مطالبات ملت را با تمام وجود و در قالب برنامه های اعلام شده به هر نحو ممکن پيگيری می کنم و در هر شرايطی با هر امکانی به مبارزه ادامه خواهم داد و با دعوت از همه اين راه تاکيد می نمايم که راه مصلحت کشور و انقلاب امام راحل به ايستادگی و هوشياری و حفظ آرامش و اجتناب از هر گونه پراکنده کاری نياز دارد».

مهدی کروبی از «علمای اسلام و بزرگان» نيز دعوت کرده است که «در صحنه سياسی کشور و مصالح مردم مثل گذشته فعال و با نشاط باشند و به راهنمايی آنها مثل گذشته همت گمارند.»

© 2009تمام حقوق این وب‌سایت بر اساس قانون کپی‌رایت برای رادیو فردا محفوظ است.
 

 


مجاهدين انقلاب اسلامی: پرونده انتخابات آزاد در ايران بسته شد
 


یکی از مراکز اخذ رای در تهران
۱۳۸۸/۰۴/۰۹
سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی روز سه‌شنبه با انتشار بيانيه‌ای اعلام صحت انتخابات توسط شورای نگهبان را به معنای بلاموضوع شدن انتخابات در کشور دانست.

در اين بيانيه که خطاب به «ملت شريف ايران» انتشار يافته گفته شده که مطابق انتظار همگان شورای نگهبان قانون اساسی صحت انتخابات رياست جمهوری دهم را بدون پاسخگويی به موارد تخلف تأييد کرد.

بیشتر بخوانید:

مجاهدین انقلاب: ابطال انتخابات خواسته ملت ایران است

سازمان مجاهدين انقلاب در بيانيه خود به نامه دبير اين شورا به وزير کشور اشاره کرده و آورده است که شورای نگهبان مواردی نظير «موضوع چاپ ميليون‌ها تعرفه اضافی با کد و بدون کد، اتمام برگه های رأی در ساعات اوليه انتخابات، پلمب صندوق‌ها در غياب نمايندگان نامزدها، توقف رأی‌گيری قبل از پايان زمان رأی گيری، کارشکنی در نظارت نمايندگان نامزدها بر صندوق‌های رأی، قطع سيستم پيام کوتاه در کشور و خطوط تلفن کميته صيانت از آراء ستاد موسوی، مشارکت بيش از صد در صد واجدان شرايط در ۷۰ شهر و مشارکت بين ۹۵ درصد تا ۱۴۰ در صد واجدان شرايط در ۱۷۰ شهر کشور، انتقال بدون نظارت صندوق‌های رأی به سايت‌های تجميع آراء و اخراج نمايندگان کانديداها از این سايت‌ها و شمارش آراء در غياب ايشان، و... » را «تخلفاتی غيرقابل اعتنا»که «وقوع آن در اغلب انتخابات مشهود» بوده، تلقی کرده است.

در ادامه اين بيانيه آمده است که «پس از تأييد صريح انتخابات از سوی رهبری و حمايت وی از محمود احمدی‌نژاد در مهلت قانونی بررسی صحت انتخابات از سوی شورای نگهبان، و نيز با توجه به ترکيب اعضاء و عدم استقلال اين شورا توقعی جز تأييد انتخابات از جانب اين نهاد وجود نداشت.»

این سازمان که از میر حسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرده بود، می افزاید: «با اعلام نظر شورای نگهبان پرونده انتخابات آزاد تا آينده ای نامشخص بسته شد.»

در پايان اين بيانيه می‌خوانيم که اين سازمان «دولت برآمده از انتخاباتی که ملت صحت آن را نپذيرفته و بر ابطال آن پای می فشارد، فاقد مشروعيت و وجاهت قانونی» می‌داند و ضمن تأييد و حمايت کامل از «اعتراضات مدنی، قانونی و مسالمت آميز ملت آگاه ايران به نتايج انتخابات»، وظيفه خود می‌داند که با استفاده ازهمه ظرفيت‌های به مبارزه قانونی و مسالمت آميز عليه دولت غير قانونی بپردازد.

سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی پیشتر نیز با انتشار بیانیه ای نتایج انتخابات ایران را کودتا خوانده بود.

سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی در روزهای اخیر نیز در مورد اعمال فشارهای جسمی و روحی بر بازداشت شدگان بمنظور اعتراف گيری از آنها هشدار داد.

در روزهای گذشته مقامات امنیتی جمهوری اسلامی تعدادی از اعضای این سازمان را از جمله مصطفی تاج زاده و بهزاد نبوی را دستگیر کرده اند.

 

© 2009تمام حقوق این وب‌سایت بر اساس قانون کپی‌رایت برای رادیو فردا محفوظ است.
 

 


 

 

بازگشت به صفحه اصلی