لاله افتخاری، گشتاپوی حكومت آپارتاید جنسی جمهوری اسلامی است

 

شهلا دانشفر

 

لاله افتخاری یکی از اعضای فراکسیون زنان مجلس است كه به طرفداری پروپاقرص از احمدی نژآد شهره دارد. او كسی است كه فعالانه در کنار احمدی نژاد شمشیر میزند و از مدافعین سرسخت لایحه جنجالی خانواده جمهوری اسلامی و قوانین مربوط به تعدد زوجات و صیغه، این تن فروشی اسلامی است. لایحه ای متعفن و ارتجاعی كه حتی با مخالفت خواهر زینب های درون حكومت روبرو شد و از بحثها و دعواهایشان میتوان فهمید كه ایشان حتی در درون خودی های حكومت نیز منفور است. لاله افتخاری نقش فعالی در طرح های عفاف و حجاب، كاهش ساعت كار زنان، افزایش مرخصی زایمان زنان كارمند، دور كاری زنان و به اجرا در آمدن قوانین ارتجاعی اسلامی علیه زن دارد و از فرمایشاتش اینست كه میگوید، لازم نیست زنان برای اجتماعی شدن از خانه بیرون بیایند. او الحق برای خانه نشین كردن زنان و پیاده كردن زن مطابق الگوی حضرت فاطمه و پیغمیر اسلام، تلاشی شبانه روزی كرده است.

لاله افتخاری عضو كمیسیونی است كه برای پیاده كردن قوانین آپارتاید جنسی این حكومت و كشیدن حجاب بر سر زن و خانه نشین كردن آنان از احمدی نژاد و فرماندهان نظامی رژیم و آیت الله ها و مراجع تقلید دو آتشه تر است . از همین رو او مشخصا در رابطه با اجرای طرح حجاب و عفاف از عملكرد دولت و فرماندهان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی رادان و احمدی مقدم و نیز وزارتخانه های مختلف آموزش و پرورش و وزارت علوم و صدا و سیما صدای ناراضی است و كمیسیون مجلس كه وی عضوش است در رابطه با این موضوع با همه این مقامات نشست و بحث داشته و آنها را مورد بازخواست قرار داده است. از همین رو معرفی چنین شخصیت مهمی در جمهوری اسلامی كه نقشی كلیدی در حفظ پایه های آپارتاید جنسی این حكومت دارد، مهم و ضروری است. تا وقتی كه مردم بخواهند كیفرخواست خود را علیه این حكومت ضد زن و بساط سركوبش اعلام كنند و سران جنایتكار این حكومت را به محاكمه بكشنند، نام این بانوی والای اسلامی را از قلم نیندازند.

جالب اینجاست كه در رابطه با این موضوع خبر آن لاین كه سایتی دولتی است با لاله افتخاری مصاحبه ای دارد. در این گفتگو ما شاهد قدرت جنبش بالنده آزادی زن و جنبش قوی حجاب برگیران هستیم كه چنین رژیم را به هراس و سران آنرا به جنگ هم انداخته است. در این گفتگو خبر آن لاین از اینكه چرا برای اجرای طرح عفاف و حجاب به جای كار فرهنگی، آنرا به وزارت كشور سپرده اند، سوال كرده و میپرسد كه چرا با و جود اینكه تعداد زیادی از دستگاههای كشور به اجرای طرح عفاف و حجاب مشغولند، اما اجرای این طرح رضایت بخش نیست. لاله افتخاری نیز در پاسخ به این سوال از شروع كار فراكسیون مجلس و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد حجاب و عفاف و تمركزشان بر مد و لباس صبحت كرده و از اینكه دولت بخوبی این طرحها را به اجرا در نیاورده و همه یكصدا نیستند، گلایه دارد و بعد در جواب كار فرهنگی استدلال میكند كه در قرآن هم، هم موضوع فرهنگ سازی وجود دارد و هم بحث برخورد با متخلفان.

نتیجه اینكه در این گفتگو یكی مشكل را در عدم انجام كار فرهنگی می بیند و شكوه و گلایه هایش بالاست و دیگری از ناكافی بودن برخورد به زنان بدحجاب، آنچنان كه در قرآن هم آمده است. اما در خارج از این گفتگو در دل جامعه، زنان با حجاب برگیران پاسخ هر دو طرف را داده اند. پاسخ مردم به گور سپردن این حكومت با همه قوانین ارتجاعی اسلامی اش است. پاسخ مردم بر زمین زدن حجاب این شیشه عمر این حكومت است.